Un cozonac care impresionează prin culoare, gust și textură – secretul stă în ouăle de calitate, proaspete și bogate, Pana Aurie și Picu Ricu! 🥚🐓
2 porții
Video

100 ml lapte călduț
100 g făină
1 lingură zahăr
7 g drojdie uscată
maiaua crescută
500 g făină albă
200 ml lapte călduț
100 g zahăr
4 gălbenușuri de ou Pana Aurie sau Picu Ricu
Coaja rasă de portocală
Maiaua: Se amestecă laptele, zahărul, făina și drojdia. Se lasă 30 minute la crescut.
Aluatul: Se combină maiaua, laptele călduț, zahărul, coaja de portocală, vanilia și – cel mai important – gălbenușurile de ou ,,Pana Aurie”. Acestea transformă aluatul într-o compoziție fină, mătăsoasă și cu o culoare irezistibilă.
100 ml lapte călduț
100 g făină
1 lingură zahăr
7 g drojdie uscată
maiaua crescută
500 g făină albă
200 ml lapte călduț
100 g zahăr
4 gălbenușuri de ou Pana Aurie sau Picu Ricu
Coaja rasă de portocală
description