Un preparat rafinat, cu arome echilibrate, în care gălbenușul Pana Aurie adaugă un plus de savoare și cremozitate! ✨🥚
15
2 porții
Video

- 250 g carne de vită (tăiată mărunt sau tocată fin)
- 2 gălbenușuri de ou Pana Aurie
- ½ linguriță boia dulce
- Sare și piper după gust
- 2 fire de ceapă verde (tăiate mărunt)
- Fulgi de sare maldon (sau sare fină)
- Piper roșu zdrobit (opțional, pentru un aspect sofisticat)
Formarea tartarului: Împarte carnea de vită în două părți egale și modelează-le în cercuri uniforme, folosind o formă rotundă sau un inel metalic pentru un aspect estetic.
Asezonare: Presară sare, piper și boia dulce peste tartar pentru a-i accentua gustul.
Adăugarea cepei verzi: Presară ceapa verde tocată fin deasupra fiecărui tartar, pentru un plus de prospețime și aromă.
Gălbenușul – ingredientul principal: Separă cu grijă gălbenușurile de albuș și așază câte unul în centrul fiecărui tartar. Această textură cremoasă va completa perfect preparatul.💛
Ultimele retușuri: Presară deasupra puțină sare Maldon, piper negru proaspăt măcinat și, opțional, piper roșu zdrobit pentru un efect vizual plăcut.
Servire: Așază tartarurile pe un platou din lemn sau o farfurie elegantă și servește alături de un pahar de vin roșu.
Tartar cu ouă Pana Aurie


- 250 g carne de vită (tăiată mărunt sau tocată fin)
- 2 gălbenușuri de ou Pana Aurie
- ½ linguriță boia dulce
- Sare și piper după gust
- 2 fire de ceapă verde (tăiate mărunt)
- Fulgi de sare maldon (sau sare fină)
- Piper roșu zdrobit (opțional, pentru un aspect sofisticat)
description